ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Χιόνισε στη Σκιάθο – Δείτε εντυπωσιακές εικόνες

Συνιστάται η κυκλοφορία στους δρόμους να γίνεται απαραίτητα με χρήση αλυσίδων, εφόσον είναι αναγκαία

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Χιόνισε στη Σκιάθο – Δείτε εντυπωσιακές εικόνες

Με πυκνή χιονόπτωση ξημέρωσε σήμερα και η Σκιάθος με την κακοκαιρία Φίλιππος να επηρεάζει όλη τη χώρα. Οι χιονοπτώσεις ξεκίνησαν από χθες το βράδυ με αποτέλεσμα σήμερα οι κάτοικοι να ξυπνήσουν σε ένα λευκό τοπίο, με το χιόνι να το έχει «στρώσει» στους δρόμους όλου του νησιού.

Τα εκχιονιστικά είναι ήδη στους δρόμους καλύπτοντας  την περιφερειακή οδό από Σκιάθο έως Κουκουναριές, την περιοχή Καλύβια και την Πλαγιά, χωρίς αναφορές προβλημάτων μέχρι στιγμής.

Συνιστάται ωστόσο, η κυκλοφορία εφόσον είναι αναγκαία, να γίνεται απαραίτητα με χρήση αλυσίδων (βάση και του πρόσφατου νόμου) ή οχημάτων 4×4 προς αποφυγή ατυχημάτων.

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από το τοπικό μέσο skiathoslife.gr

kairos-skiathos-photo
skiathos-xionia

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.