ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κάμερα σε σούπερ μάρκετ κατέγραψε τη στιγμή που ο σεισμός των 5,1 Ρίχτερ «χτυπά» το Ηράκλειο (βίντεο)

Στους δρόμους και τις πλατείες πέρασαν το βράδυ πολλοί κάτοικοι

Κάμερα σε σούπερ μάρκετ κατέγραψε τη στιγμή που ο σεισμός των 5,1 Ρίχτερ «χτυπά» το Ηράκλειο (βίντεο)

Ανήσυχοι είναι οι πολίτες τις τελευταίες ώρες στις Μοίρες και στο Ηράκλειο εξαιτίας του μεγάλου σεισμού που σημειώθηκε χθες το βράδυ με μέγεθος 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Ήταν δύο λεπτά πριν τις 10 το βράδυ όταν εκδηλώθηκε ο σεισμός στο Ηράκλειο, με τις μαρτυρίες να αναφέρουν ότι πρώτα ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και στη συνέχεια άρχισε να κουνάει ενώ οι περισσότεροι νόμιζαν ότι θα ανοίξει η γη στα δύο.

Βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητα, από κάμερες ασφαλείας καταστήματος δείχνουν την ένταση και την διάρκεια του σεισμού. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι μετασεισμοί ήταν δεκάδες προκαλώντας την έντονη ανησυχία των κατοίκων, πολλοί από τους οποίους πέρασαν το βράδυ στους δρόμους και τις πλατείες.

Συνολικά, και όπως κατέγραψε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, από τις 10 το βράδυ μέχρι και τις 4 τα ξημερώματα σημειώθηκαν 35 συνολικά μετασεισμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, οι δύο είναι πάνω από 4 Ρίχτερ ενώ οι 7 ήταν μεγέθους από 3 έως 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.