ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Καρδίτσα: Καταγγελία ότι διασώστης έβγαλε εξανθήματα από το μολυσμένο νερό

Η καταγγελία γυναίκας στην Καρδίτσα προκαλεί αντιδράσεις αλλά και φόβο στην Μαραθέα

Καρδίτσα: Καταγγελία ότι διασώστης έβγαλε εξανθήματα από το μολυσμένο νερό

Μία καταγγελία που προκαλεί αίσθηση έκανε κάτοικος της Μαραθέας στην Καρδίτσα, η οποία τόνισε ότι ο αδερφός του κουμπάρου της μολύνθηκε από το νερό.

Όπως είπε ο αδερφός του κουμπάρου της – από την πρώτη στιγμή του εφιάλτη που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel – προσπαθεί να βοηθήσει και από τα νερά έχει βγάλει εξανθήματα. «Παίρνει αντιβίωση αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια για να προσθέσει:

«Είχε κάποια φαγούρα, στην αρχή δεν το γνώριζε και μετά πήγε στον γιατρό και του έδωσε αντιβίωση. Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό, αλλά λογικά είναι από τα νερά».

Η ίδια ανέφερε ότι η κατάσταση στη Μαραθέα είναι ένα δράμα. «Δεν ανοίγουν τις πόρτες για να φύγει το νερό. Στη Μαραθέα είναι στάσιμο το νερό και δεν φεύγει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.