ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κατολισθήσεις και καταστροφές σε Τροιζηνία και Μέθανα λόγω της κακοκαιρίας (φωτο)

Αποκαλυπτικές εικόνες αποτυπώνουν το μέγεθος των ζημιών στις δυο περιοχές

Κατολισθήσεις και καταστροφές σε Τροιζηνία και Μέθανα λόγω της κακοκαιρίας (φωτο)

Τεράστιες καταστροφές έχει δημιουργήσει στο πέρασμά της η κακοκαιρία Daniel στην περιοχή της Τροιζηνίας και των Μεθάνων.

Από νωρίς το πρωί ο Δήμος έχει εκδώσει ενημερώσεις για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, ενώ λίγο πριν τις 8 το πρωί, εστάλη μήνυμα από το 112 για περιορισμό των μετακινήσεων.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση (12 το μεσημέρι) του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων, έχει δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου από Βυδι έως Αγίους Αποστόλους, αλλά οι οδηγοί πρέπει να κινούνται αργά και προσεκτικά.

Αποκαλυπτικές εικόνες δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, που προκάλεσε η κακοκαιρία στο οδικό δίκτυο κι όχι μόνο. Κατολισθήσεις, φερτά υλικά και φουσκωμένα ποτάμια, συνθέτουν σκηνικό καταστροφής και σοβαρών προβλημάτων. Μάλιστα το νεκροταφείο στο Μεγαλοχώρι Μεθάνων έχει υποστεί μεγάλες καταστροφές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.