ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κατολισθήσεις στα Ιωάννινα λόγω της κακοκαιρίας «Π» – Πώς θα εξελιχθεί σήμερα

Έσπασαν μεγάλα κλαδιά από τα πλατάνια και προκάλεσαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Κατολισθήσεις στα Ιωάννινα λόγω της κακοκαιρίας «Π» – Πώς θα εξελιχθεί σήμερα

Μεγάλες κατολισθήσεις σημειώθηκαν σε πολλά σημεία του ορεινού επαρχιακού δικτύου στο Νομό Ιωαννίνων, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που πλήττουν την περιοχή από τη νύχτα.

Συγκεκριμένα, προβλήματα κατολισθήσεων δημιουργήθηκαν στα Τζουμέρκα, στον επαρχιακό δρόμο από το γεφύρι της Πλάκας μέχρι τα Πράμαντα, στην Κόνιτσα στην εθνική οδό πριν από τα Μαστοροχώρια και το Πωγώνι, στον δρόμο Δελβινάκι-Πωγωνιανή.

Λόγω των ισχυρών ανέμων, στην πλατεία του Μετσόβου έσπασαν μεγάλα κλαδιά από τα πλατάνια και προκάλεσαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας δουλεύουν ασταμάτητα σε όλα τα σημεία για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο επαρχιακό δίκτυο.

Χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα

Στο μεταξύ, μετά τα μεσάνυχτα έπεσε χαλάζι σε χωριά των Τρικάλων. Η χαλαζόπτωση ήταν μικρής διάρκειας όπως αναφέρει το trikalavoice.

Τι αναφέρει το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο. Τα έντονα φαινόμενα θα κρατήσουν μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής (5/11).

Ειδικότερα, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, αρχικά στα βορειοδυτικά, βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά και βόρεια, με επέκταση των φαινομένων στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι.

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Από τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά, στη δυτική Πελοπόννησο και στη δυτική Μακεδονία.
Από το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία, στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, καθώς και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα στη Θεσσαλία.
Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές και θα περιοριστούν στη Θράκη, στο βορειοανατολικό Αιγαίο, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν:

Τις πρωινές ώρες στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.
Από το πρωί του Σαββάτου (4/11) οι νότιοι-νοτιοδυτικοί άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά στα ανατολικά, ακόμα και πάνω από τις ηπειρωτικές περιοχές της Ελλάδας, φθάνοντας τα 7 με 8 Μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τοπικά στο κεντρικό και στο βόρειο Αιγαίο προβλέπονται πρόσκαιρα εντάσεις έως και 9 Μποφόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.