Καβάλα: Άλογο δάγκωσε στον λαιμό 5χρονο στο Δασικό Χωριό του Παγγαίου

Ο υπεύθυνος του Δασικού Χωριού δίνει διαφορετική εκδοχή για ό,τι συνέβη με το άλογο και το παιδί

Καβάλα: Άλογο δάγκωσε στον λαιμό 5χρονο στο Δασικό Χωριό του Παγγαίου

Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Δασικό Χωριό του Παγγαίου στην Καβάλα όταν άλογο δάγκωσε πεντάχρονο παιδί στον λαιμό με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του γίνουν τρία ράμματα και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την περιγραφή των γονέων όλα συνέβησαν στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (02/05) όταν το 5χρονο παιδί πλησίασε το σκοινί που χρησιμοποιούνταν για περίφραξη του χώρου και βρέθηκε δίπλα στο άλογο. Τότε η μητέρα του παιδιού ζήτησε να γυρίσει προς το μέρος της για να το βγάλει μια φωτογραφία και ακριβώς εκείνη τη στιγμή, το άλογο έκανε μια απότομη υπερέκταση του κεφαλιού του, άρπαξε το παιδί από τον λαιμό και το έριξε με δύναμη στο έδαφος, μπροστά στα μάτια της αδελφής του.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του Δασικού Χωριού δίνει μια διαφορετική εκδοχή μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο: «Ο πατέρας και ο γιος παραβίασαν τον περιφραγμένο χώρο και μπήκανε μέσα προκειμένου να ταΐσουν το άλογο παρά την προειδοποιητική πινακίδα «μην πλησιάζετε/μην ταΐζετε τα άλογα» που είναι γραμμένη και στα ελληνικά και στα αγγλικά».

Ωστόσο ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν ήταν παρών στο περιστατικό και τις λεπτομέρειες του της μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το περιστατικό ο πατέρας του παιδιού έκανε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης και ο υπεύθυνος λειτουργίας του Δασικού Χωριού συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και παρουσιάστηκε την επομένη ημέρα ενώπιον του Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.