Κόντρα Α.Τσελέντη – Γ.Παπαδόπουλου για τον σεισμό στην Εύβοια: Τα καρφιά για «κόμπλεξ»

Η ανάρτηση του Άκη Τσελέντη

Κόντρα Α.Τσελέντη – Γ.Παπαδόπουλου για τον σεισμό στην Εύβοια: Τα καρφιά για «κόμπλεξ»

Με νέα ανάρτηση ο Άκης Τσελέντης δίνει συνέχεια στην κόντρα με τον Γεράσιμο Παπαδόπουλο, η οποία ξέσπασε μετά τον χθεσινό σεισμό στην Εύβοια που τρόμαξε και τους πολίτες της Αττικής. 

Σε νέα ανάρτησή του την οποία συνόδευσε με δύο φωτογραφίες ο  Άκης Τσελέντης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να βγει ξανά στα ΜΜΕ αν δεν προκύψει κάτι πολύ σημαντικό και ρίχνει τα βέλη του στον κ. Παπαδόπουλο.

«Κάποιος συνταξιούχος πρώην υπάλληλος του Γεωδυναμικού με κατηγορεί ασύστολα στα ΜΜΕ βγάζοντας την γνωστή εμπάθεια του προς το προσώπου μου, ονομάζοντας με “Πάπα της Σεισμολογίας”» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος απάντησε στις κατηγορίες του κ. Παπαδόπουλου ότι κινδυνολογεί για τις Αλκυονίδες. «Βγήκε στα ΜΜΕ πριν 4 μήνες όπως θα θυμάστε και είπε για την ίδια περιοχή ότι θα δώσει πολύ μεγάλο σεισμό ότι έχουν περάσει 40 χρόνια από τον προηγούμενο και ότι μπορεί να επηρεαστεί η Αθήνα» έγραψε ενώ σε άλλο σημείο όπου αναφέρεται στην εγκατάσταση συσκευών πρόδρομης καταγραφής ραδονίου σημειώνει: «Μήπως όσα δε φτάνει η αλεπού η μάλλον ο αρουραίος τα κάνει κρεμαστάρια; Άλλο η Σεισμολογία του πεδίου με επιστημονικά όργανα και άλλο η Σεισμολογία των ΜΜΕ και του καναπέ».

«Βλέπουμε παραποιήσεις των τίτλων και της ιδιότητας του» γράφει ο κ. Τσελέντης και προσθέτει αναφερόμενος στον κ. Παπαδόπουλο: «σε πολλά ΜΜΕ παρουσιάζεται (χωρίς να το διαψεύδει) σαν Δντης του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου η Δντης ερευνών! Μα δυστυχώς δεν κατάφερε να λάβει ούτε τον τίτλο του ομότιμου Δντη ερευνών όταν υπέβαλε σχετικό αίτημα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών».

Στην μακροσκελή ανάρτησή του μάλιστα σημειώνει: «κατανοώ την εμπάθεια προς το πρόσωπο μου γιατί τις 3 φορές που διεκδικήσαμε κάποιες θέσεις οι διεθνής επιτροπές οι οποίες μας αξιολόγησαν επέλεξαν εμένα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.