ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Ο υπερήλικας παπαγάλος που τρώει τζατζίκι, κερνάει ρακή τους τουρίστες και «τρελαίνει» κόσμο

Η υπερήλικας παπαγάλος γέμισε φιλιά τον άνθρωπο που τον φροντίζει τα τελευταία 22 χρόνια

Κρήτη: Ο υπερήλικας παπαγάλος που τρώει τζατζίκι, κερνάει ρακή τους τουρίστες και «τρελαίνει» κόσμο

Ο «Μάικ» είναι ίσως ο γηραιότερος παπαγάλος στην Κρήτη και ταυτόχρονα μια από τις δυνατές… attraction της Χερσονήσου.

Τρελαίνεται για το ελληνικό τζατζίκι, τα «βάζει» με όλους όσοι φορούν μαύρα ρούχα, ενώ δηλώνει ερωτευμένος με τον ιδιοκτήτη του, Στέφανο Δημελά, καθώς δεν διστάζει να τον ”γεμίσει” με φιλιά την ώρα του τηλεοπτικού αέρα!

Ο παπαγάλος ήταν… καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή και εντυπωσίασε δίνοντας μεταξύ άλλων αρκετά φιλιά στον άνθρωπο που επι 22 ολόκληρα χρόνια τον φροντίζει σαν παιδί του.

Οι ιστορίες δε, για τις παραξενιές και τα γούστα του 80χρονου αφρικανικού παπαγάλου που άλλοτε παριστάνει τον διαιτητή ποδοσφαίρου και άλλοτε τον τροχονόμο, είναι απολαυστικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.