ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύματα 9,5 μέτρων «σάρωσαν» παραλιακές περιοχές της Ν.Αφρικής – 2 νεκροί και 7 τραυματίες (βίντεο)

Προκλήθηκαν από το φαινόμενο «spring tide» - «Χτυπήθηκε» το 50% της ακτογραμμής

Κύματα 9,5 μέτρων «σάρωσαν» παραλιακές περιοχές της Ν.Αφρικής – 2 νεκροί και 7 τραυματίες (βίντεο)

Παραλιακές περιοχές της Νότιας Αφρικής, δέχθηκαν «χτύπημα» από κύματα ύψους 9,5 μέτρων με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και επτά να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με το Associated Press τα κύματα προκλήθηκαν από το φαινόμενο «spring tide».

Τα βίντεο από τη στιγμή που τα κύματα χτύπησαν τις παραλιακές περιοχές της Νότιας Αφρικής κόβουν την ανάσα.

Σε ένα από τα βίντεο τα κύματα σχεδόν «εξαφάνισαν» ένα παραλιακό εστιατόριο ενώ σε άλλο βίντεο φαίνονται τα κύματα να «εισβάλλουν» με ορμή σε παραλιακή πόλη.

Όπως ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία της Νότιας Αφρικής από τα κύματα «χτυπήθηκε» το 50% της ακτογραμμής.

Ανάμεσα στα θύματα είναι μια 93χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από κύμα που σάρωσε πάρκινγκ στην ανατολική ακτή της χώρας.

Τα νερά σάρωσαν το σιδηροδρομικό δίκτυο, τους δρόμους, κτήρια ενώ παρέσυραν αυτοκίνητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.