ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κυπαρισσία: Κύματα παρέσυραν και έπνιξαν 66χρονη Γερμανίδα μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Περπατούσε με τον σύζυγο της στον μόλο την ώρα που έπνεαν πολύ ισχυροί άνεμοι

Κυπαρισσία: Κύματα παρέσυραν και έπνιξαν 66χρονη Γερμανίδα μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα της Κυριακής (7/1) στην Κυπαρισσία.

Μια 66χρονη, υπήκοος Γερμανίας, περπατούσε με τον σύζυγο της στον μόλο στο λιμάνι της Κυπαρισσίας όπου έπνεαν πολύ ισχυροί άνεμοι όταν- κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες- παρασύρθηκε από τα πολύ δυνατά κύματα και χάθηκε στο νερό.

Μάρτυρας της τραγικής αυτής εξέλιξης ήταν ο σύζυγός της. Η άτυχη 66χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις περίπου 500 μέτρα πιο μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κυπαρισσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.