ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Λάρισα: Άλογο «έκοβε βόλτες» έξω από το κλειστό κολυμβητήριο – «Άφωνοι» οι περαστικοί

Αδύνατον να περάσει απαρατήρητο

Λάρισα: Άλογο «έκοβε βόλτες» έξω από το κλειστό κολυμβητήριο – «Άφωνοι» οι περαστικοί

Ένα άλογο κυκλοφορούσε έξω από το κλειστό κολυμβητήριο στη Λάρισα και ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητο.

Το άλογο για την πόλη της Λάρισας είναι κάτι το σημαντικό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως αποτελεί το σύμβολό του Δήμου αλλά και της τοπικής ομάδας, της ΑΕΛ. Ειδικά στην περιοχή τόσο του ποταμού όσο και του Αλκαζάρ, όμως, είναι πολύ συχνή εικόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαρακτηριστικά λοιπόν και τα χθεσινά στιγμιότυπα ενός αλόγου απέναντι από το κλειστό κολυμβητήριο στο μικρό πάρκο να κάνει αμέριμνο και ατάραχο τη μικρή του βόλτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.