ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Λάρισα: Νέες εικόνες από ψηλά αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής

Πανοραμικές εικόνες από τις πλημμύρες στα προάστια της πόλης

Λάρισα: Νέες εικόνες από ψηλά αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής

Τεράστιες είναι οι καταστροφές στη Λάρισα μετά την άνοδο της στάθμης του Πηνειού, που διασχίζει τμήματα της πόλης με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και σπίτια που βρίσκονται κοντά.

Ο Πηνειός ποταμός υπερχείλισε και τα αποτελέσματα είναι τρομακτικά. Η στάθμη του νερού ανέβηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική κοίτη του.

Η πλημμυρική ζώνη στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, που περικλείεται από την κοίτη του ποταμού έως το ανάχωμα της οδού Σάκη Καράγιωργα και από τη γέφυρα της Νέας Σμύρνης έως και τον Βιολογικό Καθαρισμό, γέμισε με νερό από το βράδυ της Πέμπτης, ενώ από το πρωί της Παρασκευής, ο Δήμος Λαρισαίων, λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας νερού του Πηνειού ποταμού, εξέδωσε για προληπτικούς λόγους ανακοίνωση, ζητώντας την απομάκρυνση όσων βρίσκονται εντός της πλημμυρικής ζώνης του ποταμού.

Έντονη, λόγω των εξελίξεων, είναι και η ανησυχία που υπάρχει για τις περιοχές τόσο της Νέας Σμύρνης όσο και του Αγίου Θωμά.

Δείτε πανοραμικές εικόνες από τις πλημμύρες στα προάστια της Λάρισας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.