ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μετά από 17 ώρες απεγκλωβίστηκαν οι 100 Θεσσαλονικείς που είχαν «κολλήσει» στο δρόμο για Βιέννη λόγω χιονοθύελλας

Εκχιονιστικό έφτασε στα ακινητοποιημένα πούλμαν, άνοιξε τον δρόμο και οι εκδρομείς έφτασαν στον προορισμό τους

Μετά από 17 ώρες απεγκλωβίστηκαν οι 100 Θεσσαλονικείς που είχαν «κολλήσει» στο δρόμο για Βιέννη λόγω χιονοθύελλας

Μετά από 17 ώρες, έληξε η ταλαιπωρία που βίωσαν 100 Θεσσαλονικείς οι οποίοι θέλησαν να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων στη Βιέννη, καθώς είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε λεωφορείο εν μέσω χιονοθυελλας στο δρόμο που οδηγεί από την Πράγα στη Βιέννη.

Το ταξίδι τους που μετατράπηκε σε Γολγοθά ξεκίνησε χθες το πρωί αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη. Προσγειώθηκαν στην Πράγα και από εκεί επιβιβάστηκαν σε δύο λεωφορεία ταξιδιωτικού πρακτορείου με προορισμό τη Βιέννη.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα όμως δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν στον προορισμό τους.

Η σφοδρή χιονοθύθελλα είχε «παραλύσει» το εθνικό δίκτυο της χώρας, με αποτέλεσμα οι 100 Έλληνες επιβάτες να παραμείνουν εγκλωβισμένοι για περισσότερες από 17 ώρες, χωρίς νερό και φαγητό, σε απόσταση 200 χιλιομέτρων από τη Βιέννη. Ανάμεσά τους ήταν ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά, αλλά και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, μετά από 17 ώρες και με την συνδρομή της ελληνικής πρεσβείας, εκχιονιστικό έφτασε στα ακινητοποιημένα πούλμαν, άνοιξε τον δρόμο και οι εκδρομείς έφτασαν εξουθενωμένοι στον προορισμό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.