ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μέχρι τις ακτές της Χαλκιδικής έφτασε η λάσπη από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία (φώτο)

Η λωρίδα λάσπης ξεκινά από τις εκβολές του Πηνειού και καταλήγει στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής

Μέχρι τις ακτές της Χαλκιδικής έφτασε η λάσπη από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία (φώτο)

Ακόμη μία φωτογραφία από δορυφόρο που ήρθε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτει το μέγεθος και την ένταση των συνεπειών από την κακοκαιρία Daniel που πλημμύρισε περιοχές της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας.

Στη φωτογραφία αυτή φαίνεται ότι η λάσπη και τα φερτά υλικά που «έβγαλε» στη θάλασσα ο Πηνειός διέσχισαν τον Θερμαϊκό και έφτασαν μέχρι τις ακτές της Χαλκιδικής.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία έχει σχηματιστεί μια λωρίδα λάσπης που καταλήγει στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής.

Όπως επισημαίνεται στα social media αφενός υπάρχει κίνδυνος από τα φερτά υλικά στα σκάφη που διέρχονται από την περιοχή και αφετέρου τίθεται το ερώτημα αν τα νερά από τα οποία έχει περάσει η λάσπη αυτή είναι κατάλληλα για κολύμβηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καλό είναι να γίνουν μετρήσεις πάντως για να διελευκανθεί και να υπάρξει μια επίσημη ενημέρωση από τους αντίστοιχους φορείς, μιας και ακόμη πλήθος κόσμου επισκέπτεται τις ακτές» σημειώνει ο χρήστης που ανέβασε τη φωτογραφία στη σελίδα Weather Analysis Group.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.