ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον επτά νεκροί από το πέρασμα του κυκλώνα Μιντίλι – Φόβοι για 300 ψαράδες

Καταστράφηκαν πυλώνες ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον επτά νεκροί από το πέρασμα του κυκλώνα Μιντίλι – Φόβοι για 300 ψαράδες

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Μπανγκλαντές από τον κυκλώνα Μιντίλι, ενώ υπάρχουν φόβοι για την τύχη 300 ψαράδων που επέβαιναν σε 25 μηχανότρατες.

Συνοδευόμενος από σφοδρές βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, ο κυκλώνας, που έφθασε το απόγευμα της Παρασκευής σε αυτήν τη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας, άφησε πίσω του τεράστιες καταστροφές.

Τέσσερα μέλη μιας οικογένειας σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσε το πλινθόκτιστο σπίτι τους σε κοινότητα που βρίσκεται 400 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πτώσεις δέντρων στις περιφέρειες Τσάτογκραμ και Τανγκάιλ.

Ο κυκλώνας προκάλεσε ζημιές σε καλλιέργειες που βρίσκονται σε παράκτιες περιοχές, όπου δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι έσπευσαν σε καταφύγια για να προστατευθούν. Πυλώνες ηλεκτροδότησης καταστράφηκαν με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Φόβοι εκφράζονται για την τύχη περίπου 300 ψαράδων, οι οποίοι επέβαιναν σε 25 μηχανότρατες που δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν προτού ο κυκλώνας Μιντίλι αρχίσει να σαρώνει τα παράλια του Μπαγκλαντές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εικάζεται πως οι αλιείς αναζήτησαν καταφύγιο στην περιοχή του μαγκρόβιου δάσους Σουντορμπόν στον Κόλπο της Βεγγάλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.