ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα Υόρκη: Εστιατόριο μετατράπηκε σε «παγωμένο κάστρο» από την κακοκαιρία (φώτο-βίντεο)

Στο Αμβούργο το ύψος του χιονιού ξεπέρασε το ένα μέτρο

Νέα Υόρκη: Εστιατόριο μετατράπηκε σε «παγωμένο κάστρο» από την κακοκαιρία (φώτο-βίντεο)

Σε… «παγωμένο κάστρο» μετατράπηκε το εστιατόριο Hoak’s Lakeshore στο Αμβούργο της Νέας Υόρκης, μετά το πέρασμα της χιονοθύελλας από την περιοχή, θυμίζοντας την ταινία «Frozen».

Το εστιατόριο έκλεισε την Κυριακή εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας που έπληξε επαρχίες των ΗΠΑ.

Περιοχές της δυτικής Νέας Υόρκης καλύφθηκαν από το χιόνι, ενώ στο Αμβούργο το ύψος του χιονιού ξεπέρασε το ένα μέτρο.

Οι άνεμοι και το χιόνι σκέπασαν το συγκεκριμένο εστιατόριο στις βορειοανατολικές ακτές της λίμνης Έρι, που σε κάθε κακοκαιρία χαρίζει μοναδικά στιγμιότυπα, με τεράστια παγοκρύσταλλα και ένα παχύ στρώμα πάγου.

Το εστιατόριο έγραψε στο Instagram ότι παρέμεινε κλειστό την Κυριακή, αφού «πήρε μια μικρή δόση χιονιού θυμίζοντας παγωμένο κάστρο».

Για του λόγου το αληθές, την ανάρτηση συνόδευε μια φωτογραφία που δείχνει τον πάγο να καλύπτει τα κάγκελα της επιχείρησης και παγοκρυστάλλους μισού μέτρου να κρέμονται από την οροφή.

«Σαν να μπήκα στην ταινία Frozen»

Την Δευτέρα, η πλήρης μεταμόρφωση του «παγωμένου κάστρου» ολοκληρώθηκε καθώς τα παγοκρύσταλλα κάλυψαν σχεδόν κάθε επιφάνεια του εστιατορίου. Μάλιστα, σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Twitter ο δημοσιογράφος του buffaloweather, είπε ότι ένιωσε σαν να «μπήκε στην ταινία Frozen».

Ωστόσο, παρά το νέο παγωμένο του εξωτερικό, το εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του για τους τολμηρούς. «Το παγωμένο κάστρο μας άνοιξε σήμερα από την πρώτη καταιγίδα του 2024» έγραψε στην ανάρτησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.