
Στο «φως» ήρθε νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τη Βενεζουέλα στις 26 Ιουνίου στο οποίο φαίνεται η στιγμή που ο δρόμος «ανοίγει» στη μέση.
Ο σεισμός προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε κατοικίες και υποδομές, ενώ πολλές περιοχές βρέθηκαν αντιμέτωπες με προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και τις μεταφορές.
🇻🇪 How the Earth Split: New footage continues to emerge of the earthquake that shook Venezuela on June 26.
Meanwhile, the confirmed death toll from this disaster has exceeded 5,000. pic.twitter.com/dq0qfcsJPC
— 𝕊𝕡𝕣𝕚𝕟𝕥𝕖𝕣 𝕻𝕣𝕖𝕤𝕤 (@SprinterPress) July 18, 2026
Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο αριθμός των νεκρών έχει ξεπεράσει τους 5.000, ενώ οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται, με τις αρχές να αναζητούν ακόμη ανθρώπους που αγνοούνται.
Οι εικόνες από τις ρωγμές στο έδαφος αποτυπώνουν με δραματικό τρόπο τη δύναμη των φυσικών φαινομένων, καθώς η σεισμική ενέργεια μετακίνησε τμήματα του υπεδάφους και άλλαξε την εικόνα ολόκληρων περιοχών.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.