Νέος σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα

Νέος σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 βαθμών σημειώθηκε στο νησί Χοκάιντο της Ιαπωνίας σήμερα (πρώτες πρωινές ώρες Σαββάτου τοπική ώρα), ανακοίνωσε το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC).

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 75 χλμ, σύμφωνα με το EMSC.

Σημειώνεται ότι ισχυρός σεισμός 6,3 Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίτερα, στο βόρειο τμήμα του νομού Ισικάουα, σύμφωνα με την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 14:42 τοπική ώρα (08:42 ώρα Ελλάδος) και το εστιακό του βάθος υπολογίζεται ότι ανέρχεται σε 10 χιλιόμετρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης δεν αναφέρθηκαν προβλήματα στον πυρηνικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκεται στον νομό Ισικάουα, ούτε σε σταθμό στον γειτονικό νομό Νιιγκάτα, μετέδωσαν το ιαπωνικό δίκτυο NTV και το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.