ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Όλυμπος: Γυναίκα ορειβάτης έπεσε σε «τρύπα» στα 2.700 μέτρα

Η γυναίκα έκανε ορειβασία στο οροπέδιο των Μουσών με τον σύντροφό της όταν έπεσε στην «τρύπα»

Όλυμπος: Γυναίκα ορειβάτης έπεσε σε «τρύπα» στα 2.700 μέτρα

Σοβαρό τραυματισμό είχε μία γυναίκα ορειβάτης από τη Σερβία, την ώρα που έκανε ορειβασία στον Όλυμπο.

Ειδικότερα, ήταν λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τρίτης, όταν η γυναίκα, έπεσε σε τρύπα 2.700 μέτρων (σ.σ. στην ορειβατική διάλεκτο ονομάζεται ριμέ), ενώ έκανε ορειβασία στο οροπέδιο των Μουσών με τον σύντροφό της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Άμεσα ο άντρας επικοινώνησε με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και αμέσως επιχείρηση διάσωσης της τραυματισμένης γυναίκας.

H άτυχη ορειβάτης τραυματίστηκε στον αστράγαλο και μεταφέρθηκε αρχικά με τη βοήθεια άλλων ατόμων και ενός φίλου της στο καταφύγιο «Αποστολίδη», όντας καλά στην υγεία της και χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η μεταφορά της σε νοσοκομείο, καθώς σηκώθηκε ελικόπτερο Super Puma από τις πρώτες πρωινές ώρες για αυτόν τον λόγο με δύο διασώστες της ΕΜΑΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.