ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Όταν η μία τραγωδία συναντά την άλλη: Ο υπερχειλισμένος Πηνειός «απειλεί» το μνημείο για τα θύματα των Τεμπών

Μεγάλα προβλήματα από την υπερχείλιση

Όταν η μία τραγωδία συναντά την άλλη: Ο υπερχειλισμένος Πηνειός «απειλεί» το μνημείο για τα θύματα των Τεμπών

«Ανατριχιάζει» μια φωτογραφία που έχει αναρτήσει χρήστης του X (πρώην Twitter), με τα νερά από τον υπερχειλισμένο Πηνειό να έχουν φτάσει στο σημείο όπου έγινε το έγκλημα στα Τέμπη.

«Σοκ και δέος. Τα νερά του Πηνειού στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη. Η μία τραγωδία συναντά την άλλη», γράφει χαρακτηριστικά ο χρήστης, περιγράφοντας με λίγα λόγια τη δραματική κατάσταση που υπάρχει στην περιοχή.

Δείτε τη χαρακτηριστική ανάρτηση

Οι νεκροί από το σιδηροδρομικό έγκλημα  στα Τέμπη ήταν 57, ενώ μέχρι στιγμής υπάρχουν 10 νεκροί και (επισήμως) τέσσερις αγνοούμενοι μετά το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Μεγάλα προβλήματα από την υπερχείλιση

Η υπερχείλιση του Πηνειού έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη Λάρισα, ενώ έχουν πλημμυρίσει συνοικίες ακόμα και μέσα στην πόλη.

Η στάθμη του νερού του ποταμού έφτασε την Παρασκευή ακόμα και στα 9,5 μέτρα, ενώ όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός η στάθμη του νερού μετά από μια νερόποντη συνήθως φτάνει τα τέσσερα μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσω του 112 και μέσω ανακοινώσεων του Δήμου Λαρισαίων δόθηκαν οδηγίες για την απομάκρυνση των κατοίκων από μια σειρά περιοχές και χωριά έτσι ώστε κανείς να μην κινδυνεύσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.