ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πανικό προκάλεσαν δύο θαλάσσια λιοντάρια σε παραλία του Σαν Ντιέγκο (βίντεο)

Τα θαλάσσια θηλαστικά άρχισαν να τρέχουν πίσω από ανθρώπους

Πανικό προκάλεσαν δύο θαλάσσια λιοντάρια σε παραλία του Σαν Ντιέγκο (βίντεο)

Δύο θαλάσσια λιοντάρια προκάλεσαν αναστάτωση και πανικό όταν βγήκαν σε παραλία στην περιοχή Λα Τζόλα του Σαν Ντιέγκο και άρχισαν να τρέχουν πίσω από ανθρώπους.

Οι ναυαγοσώστες της παραλίας βρίσκονταν σε ετοιμότητα μέσα στο νερό, διασφαλίζοντας ότι κανείς δεν θα τραυματιστεί και ότι τα θαλάσσια λιοντάρια θα βρουν εύκολα τον δρόμο προς τη θάλασσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα θαλάσσια λιοντάρια υποφέρουν από έλλειψη φυσικών θηραμάτων κάτι που αναγκάζει τις θηλάζουσες μητέρες να ψάχνουν στη θάλασσα για φαγητό, αφήνοντας τα μικρά τους να φροντίσουν μονά τους τον εαυτό τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η αναστάτωση στην τροφική αλυσίδα γύρω από τις κύριες αποικίες των θαλάσσιων θηλαστικών πιστεύεται ότι προκαλείται από την αύξηση της θερμοκρασίας των υδάτων, που με τη σειρά της προκαλείται από ασυνήθιστα ασθενείς ανέμους κατά μήκος της δυτικής ακτής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.