ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πανικός» σε κρουαζιερόπλοιο στη Βόρεια Θάλασσα – Το «χτύπησαν» κύματα 20 μέτρων (φώτο-βίντεο)

Οι επιβάτες προσπάθησαν να κρατηθούν από τις καρέκλες και τα τραπέζια - Ένας τραυματίας

«Πανικός» σε κρουαζιερόπλοιο στη Βόρεια Θάλασσα – Το «χτύπησαν» κύματα 20 μέτρων (φώτο-βίντεο)

«Πανικός» επικράτησε σε ένα νορβηγικό κρουαζιερόπλοιο που έπλεε για ώρα ακυβέρνητο στη Βόρεια Θάλασσα και είχε κατεύθυνση τη Βρετανία, όταν το «χτύπησαν» κύματα που είχαν ύψος 15 έως και 20 μέτρα.

Βίντεο από τους έντρομους επιβάτες τους δείχνουν να φορούν σωσίβια και να περιμένουν οδηγίες από το προσωπικό.

Περίπου 400 άνθρωποι ήταν στο πλοίο MS Maud, αναφέρει η Daily Mail.

Τα τεράστια κύματα που έφερε η καταιγίδα Πία προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στο πλοίο.

Οι επιβάτες προσπάθησαν να κρατηθούν από τις καρέκλες και τα τραπέζια όσο τα κύματα χτυπούσαν το πλοίο. Κάπως φώναξε «ξαπλώστε στο πάτωμα», ενώ άλλοι επιβάτες περίμεναν φορώντας σωσίβια και περιμένοντας τα χειρότερα.

Ακόμη και ο καπετάνιος χρειάστηκε να φύγει από τη γέφυρα όταν έσπασαν τρία παράθυρα από τα κύματα.

Το Maud είχε αναχωρήσει στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά έπεσε σε καταιγίδα και έχασε κάθε πηγή ενέργειας και τις επικοινωνίες στις 21 Δεκεμβρίου. Το πλοίο θα επέστρεφε στη Βρετανία στις 23 Δεκεμβρίου, αλλά τα προβλήματα καθυστέρησαν σημαντικά την επιστροφή του.

Παρά την αναστάτωση, μόνο ένας επιβάτης τραυματίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.