ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Πλημμύρισαν δρόμοι από την έντονη κακοκαιρία που «χτύπησε» την περιοχή – Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε γέφυρα (upd)

Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή

Πάτρα: Πλημμύρισαν δρόμοι από την έντονη κακοκαιρία που «χτύπησε» την περιοχή – Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε γέφυρα (upd)

Καταιγίδες και δυνατοί άνεμοι «χτύπησαν» την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή ενώ μία γυναίκα έχει εγκλωβιστεί στην γέφυρα του Ρίο!

Συγκεκριμένα, ο δρόμος κάτω από τη γέφυρα είχε πλημμυρίσει μέσα σε δέκα λεπτά και μία γυναίκα οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της.

Τότε ένας άνδρας που ερχόταν πίσω της και είχε σταματήσει, κολύμπησε για να φθάσει κοντά της. Κατάφερε να απεγκλωβίσει τη γυναίκα, που ήταν σε κατάσταση πανικού.

Ήδη, καταγράφεται συσσώρευση υδάτων σε δρόμους της Πάτρας, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η αστυνομία και η Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας, όπου χρειαστεί.

Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες από τη Ρήγα Φεραίου, τον πεζόδρομο, που έχει μετατραπεί σε απέραντη λίμνη. Παράλληλα, πλημμύρισαν οι Ηρώων Πολυτεχνείου και Όθωνος-Αμαλίας, καθώς και η παραλιακή λεωφόρος Ακτή Δυμαίων.

Ανάλογα προβλήματα σημειώθηκαν σε δρόμους του κέντρου, αλλά και συνοικιών της πόλης, καθώς και στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, στη Δημοτική Ενότητα Ρίου.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ο καιρός αλλάζει από σήμερα, Πέμπτη (2/11) καθώς ξεκινά μια σύντομη κακοκαιρία, η οποία θα επηρεάσει αρκετές περιοχές της χώρας. Η κακοκαιρία όπως φαίνεται ξεκίνησε με ισχυρές βροχές από τα δυτικά τμήματα στην Πελοπόννησο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε βίντεο του tempo24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.