ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Περιπέτεια στην ομίχλη για κυνηγό – Οι στιγμές που τα χρειάστηκε και το τηλεφώνημα που έκανε στα Χανιά

Ο κυνηγός στα Χανιά θα αργήσει να ξεχάσει τα φετινά Χριστούγεννα

Περιπέτεια στην ομίχλη για κυνηγό – Οι στιγμές που τα χρειάστηκε και το τηλεφώνημα που έκανε στα Χανιά

Ένας κυνηγός στα Χανιά θα αργήσει να ξεχάσει τα φετινά Χριστούγεννα. Το μεσημέρι βγήκε οπλισμένος αλλά οι καιρικές συνθήκες όχι μόνο δεν τον βοηθούσαν άλλα κάποια στιγμή του προκάλεσαν φόβο.

Ο ίδιος έχασε τον προσανατολισμό του και αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στην πυροσβεστική για βοήθεια. Ο άντρας διασώθηκε και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του, μετά την περιπέτεια που έζησε.

Συναγερμός σήμανε ανήμερα Χριστουγέννων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων για τον εντοπισμό ενός κυνηγού στην περιοχή του Ομαλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ένας κυνηγός, κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα, καθώς όπως ανέφερε, έχασε τον προσανατολισμό του λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στην περιοχή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα με 4 άνδρες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καντάνου και Χανίων για τον εντοπισμό και τη διάσωση του άνδρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κυνηγός είναι καλά στην υγεία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.