ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Καρδίτσα και Νότιο Πήλιο – Πλημμύρισαν οι δρόμοι

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν σε ορεινές περιοχές στην Ήπειρο, την Κεντρική Ελλάδα και τη Δυτική Μακεδονία

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Καρδίτσα και Νότιο Πήλιο – Πλημμύρισαν οι δρόμοι

Πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο εξαιτίας της κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σημειώθηκαν ακόμα και χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές στη Φθιώτιδα, την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία.

Στην Καρδίτσα σε ορισμένα σημεία σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα, με δεδομένο ότι τα φρεάτια δεν μπορούν να απορροφήσουν το νερό. Αναμένεται στα διαστήματα που η βροχή κοπάζει, να γίνεται πτώση των νερών.

Στις βουνοκορφές του ορεινού Δήμου Αργιθέας έριξε χιόνι.

Στον Δήμο Παλαμά μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι πυροσβεστικές και οι αστυνομικές δυνάμεις στη Λάρισα ώστε αν χρειαστεί να επέμβουν. Στο Καστρί του δήμου Αγιάς μηχανήματα έκαναν μία τεχνική παρέμβαση, ώστε να μην φτάσει το νερό κοινότητα, εάν εκδηλωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σε άλλα 30 σημεία έχουν αναπτυχθεί μηχανήματα της Περιφέρειας, του Δήμου ώστε αν χρειαστεί να παρέμβουν άμεσα. Το ίδιο ισχύει και για τις πυροσβεστικές δυνάμεις και την αστυνομία.

Tα ακραία καιρικά φαινόμενα χτύπησαν με σφοδρότητα και το Νότιο Πήλιο πλημμυρίζοντας δρόμους στη Ζαγορά και στις Μηλιές.

Στην πόλη του Βόλου υπήρχαν κατά τη διάρκεια της νύχτας προβλήματα ηλεκτροδότησης που αποκαταστάθηκαν σύντομα.

Με το πρώτο φως της ημέρας ο κρατικός μηχανισμός που ήταν επί ποδός την νύχτα θα ερευνήσει αν υπάρχουν κατολισθήσεις στο ορεινό δίκτυο και κυρίως στο Πήλιο που δέχθηκε πολλά χιλιοστά βροχής.
Ισχυρή καταιγίδα έπληξε όμως και τα νησιά των Βορείων Σποράδων, Σκιάθο και Σκόπελο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν σε ορεινές περιοχές στην Ήπειρο, την Κεντρική Ελλάδα και τη Δυτική Μακεδονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.