Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,5 Ρίχτερ σημειώθηκε στην ακτή της Χαλίσκο, στο Μεξικό.
Ο σεισμός είχε πολύ μικρό βάθος 23 χλμ. (14 μίλια).
Παρά την ένταση της δόνησης, δεν αναφέρθηκε να έγινε αισθητός ή να υπήρξαν άλλες σημαντικές συνέπειες.
New #Earthquake. 🌎
5.5 (M) – Cerca de la costa de Jalisco, Mexico.
2025/05/13 20:43:08 UTC.
App: https://t.co/RblVNxZYn8🔁 Comparte, comenta y síguenos 👍#Jalisco,Mexico #earthquake #sismo #temblor #terremoto pic.twitter.com/yBSnDSBJnv
— Chile Alerta 🇨🇱⚠🌎 (@ChileAlertaApp) May 13, 2025
#IIGEA #SIMMSA #SISMO #EARTHQUAKE
MAGNITUDE: 5.5Mw#OFF #COAST #JALISCO #MEXICO
2025-05-13, 20:43:08.24 UTC
LAT: 19.034° LON: -107.193°
DEPTH: -10.0kmhttps://t.co/dDkD3zA4Ii pic.twitter.com/63ixQ5N1lU— Billy (@Billy_EQ) May 13, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.