Σεισμός 4,1 ρίχτερ στην Σκιάθο

Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα

Σεισμός 4,1 ρίχτερ στην Σκιάθο

Σεισμός σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Σκιάθο. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου της Αθήνας, ο σεισμός στη Σκιάθο είχε ένταση 4,1 Ρίχτερ.

Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα.

Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα;

  • Η κατάρρευση της Οικονομίας (31%, 7.442 Votes)
  • Η Τουρκία (9%, 2.191 Votes)
  • Οι παρακρατικές δράσεις (υποκλοπές κλπ.) (6%, 1.342 Votes)
  • Η εγκληματικότητα (3%, 812 Votes)
  • Η διαφθορά (25%, 5.893 Votes)
  • Η παράνομη μετανάστευση (25%, 6.022 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.702

Loading ... Loading ...

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 40 χλμ βόρεια-βόρειοανατολικά της Σκιάθου.

Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός στη Σκιάθο είχε ένταση 4,7 Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίζεται 61 χιλιόμετρο ανατολικά του Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.