ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σεισμός στην Εύβοια: Οι πρώτες εικόνες από τις ζημιές – Έσπασαν τζάμια σε επιχειρήσεις (φωτο)

Έπεσε η ψευδοροφή στο Α.Τ Μαντουδίου

Σεισμός στην Εύβοια: Οι πρώτες εικόνες από τις ζημιές – Έσπασαν τζάμια σε επιχειρήσεις (φωτο)

Τα τοπικά μέσα παρουσιάζουν τις πρώτες εικόνες από τις ζημιές που προκλήθηκαν από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο Προκόπι Ευβοίας.

Παρά τα 5,2 Ρίχτερ φαίνεται ότι οι ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός δεν είναι μεγάλες.

Ωστόσο, η ισχυρή δόνηση έριξε προϊόντα από τα ράφια σούπερ μάρκετ και προκάλεσε κατολισθήσεις σε δρόμους.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό υπάρχουν ζημιές σε καταστήματα και σε επιχειρήσεις που έχουν σπάσει τζάμια κυρίως στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο.

Οι κατολισθήσεις που έχουν σημειωθεί είναι σε δρόμους κοντά στο επίκεντρο, στο χωριό Πύλι. Μάλιστα, στον δρόμο Κακιά Σκάλα στην ανατολική πλευρά του Αιγαίου έχει κλείσει ο δρόμος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline υλικές ζημιές καταγράφηκαν και στο Α.Τ Μαντουδίου, καθώς έπεσε η ψευδοροφή του κτιρίου, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.