ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σρι Λάνκα: Η στιγμή που πεινασμένος ελέφαντας σπάει το παράθυρο αυτοκινήτου οικογένειας αναζητώντας φαγητό (βίντεο)

«Άρχισε να μυρίζει γύρω από τα πόδια μας για φαγητό και ο οδηγός μας είπε να του δώσουμε ό,τι είχαμε»

Σρι Λάνκα: Η στιγμή που πεινασμένος ελέφαντας σπάει το παράθυρο αυτοκινήτου οικογένειας αναζητώντας φαγητό (βίντεο)

Τρομακτικές στιγμές έζησε μια οικογένεια στη Σρι Λάνκα, όταν ένας πεινασμένος ελέφαντας επιτέθηκε στο βαν τους σπάζοντας το παράθυρο προκειμένου να βρει φαγητό.

Σύμφωνα με το BBC, το θηλαστικό βγήκε από το δάσος στο Εθνικό Πάρκο Yala και πήγε προς το βαν που επέβαινε η οικογένεια.

Στη συνέχεια με τον χαυλιόδοντά του έσπασε το παράθυρο του οδηγού και με την προβοσκίδα του άρχισε ψάχνει για φαγητό.

Ο πατέρας της οικογένειας από το Περθ της Δυτικής Αυστραλίας, μιλώντας είπε στο BBC: «Άρχισε να μυρίζει γύρω από τα πόδια μας για φαγητό και ο οδηγός μας είπε να του δώσουμε ό,τι είχαμε και έτσι του έδωσα το σάντουιτς του γιου μου».

«Μου είπε να πετάξω τα υπόλοιπα έξω από το παράθυρο, έτσι έκανα και ο οδηγός κατάφερε να φύγει με ταχύτητα… Αυτά τα σάντουιτς και τα πατατάκια μάλλον μας έσωσαν τη ζωή».

Κατά τη διάρκεια του συμβάντος δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.