ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στις 8 Απριλίου η ολική έκλειψη Ηλίου – Από πού θα είναι ορατή

Η τροχιά της έκλειψης εκτείνεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό ως τον Ατλαντικό

Στις 8 Απριλίου η ολική έκλειψη Ηλίου – Από πού θα είναι ορατή

Στις 8 Απριλίου οι πολίτες σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά θα μπορέσουν να δουν ένα σπάνιο φαινόμενο καθώς θα σημειωθεί ολική έκλειψη ηλίου.

Ο ουρανός θα σκοτεινιάσει, καθώς η Σελήνη θα καλύψει τον Ήλιο, με μόνο κάποια ίχνη του να διακρίνονται. Η τροχιά της έκλειψης εκτείνεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό ως τον Ατλαντικό.

Συμβαίνουν δύο κάθε χρόνο

Στις δυτικές ακτές της Ιρλανδίας και της Σκωτίας οι πολίτες θα δουν μερική έκλειψη ηλίου, καθώς ο ήλιος δύει εκείνο το βράδυ.

Η ολική έκλειψη θα είναι ορατή στο Μεξικό μεταξύ 10.51 και 12.32, στις ΗΠΑ μεταξύ 13.27 και 15.35 και στον Καναδά μεταξύ 15.12 και 17.16.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις ΗΠΑ πολλοί πολίτες αναμένεται να μετακινηθούν για να παρακολουθήσουν το μοναδικό φαινόμενο. Κάθε χρόνο συμβαίνουν δύο ολικές εκλείψεις ηλίου και διαρκούν περίπου 7 με 12 λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.