ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα περίεργα δέντρα που στους κορμούς και τα κλαδιά τους έχουν σφηνωθεί χιλιάδες νομίσματα (φωτο)

Τα κέρματα καρφώνονταν στους κορμούς των δέντρων με τη χρήση σφυριών

Τα περίεργα δέντρα που στους κορμούς και τα κλαδιά τους έχουν σφηνωθεί χιλιάδες νομίσματα (φωτο)

Σε διάφορα μέρη της Αγγλίας μπορεί κανείς να βρει κάποια πολύ περίεργα δέντρα. Στους κορμούς και τα κλαδιά τους έχουν σφηνωθεί χιλιάδες νομίσματα.

Είναι μια συνήθεια των κατοίκων πολλών περιοχών που ξεκίνησε πριν από αρκετές εκατοντάδες χρόνια. Τα κέρματα καρφώνονταν στους κορμούς των δέντρων με τη χρήση σφυριών. Με το πέρασμα των χρόνων έγινε κάτι σαν παράδοση και όλο και πιο πολλοί ακολούθησαν την ίδια τακτική.

Κανείς δε γνωρίζει με σιγουριά γιατί ξεκίνησε αυτό. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι αρχικά το έκαναν απλά επειδή πίστευαν ότι έτσι θα έχουν καλή τύχη στη ζωή τους ή επειδή πίστευαν ότι τα κέρματα αυτά θα τους εξασφάλιζαν πολλαπλάσια κέρδη από τις δουλειές. Perierga.gr - Δέντρα με νομίσματα Perierga.gr - Δέντρα με νομίσματα Perierga.gr - Δέντρα με νομίσματα Perierga.gr - Δέντρα με νομίσματα Perierga.gr - Δέντρα με νομίσματα Perierga.gr - Δέντρα με νομίσματα Perierga.gr - Δέντρα με νομίσματα Perierga.gr - Δέντρα με νομίσματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Perierga.gr - Δέντρα με νομίσματα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.