ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσπρωτία: «Ξεχείλισε» από την κακοκαιρία ο ποταμός Καλαμάς και «έπνιξε» αγροτικές εκτάσεις (φώτο-βίντεο)

Αποκλεισμένη είναι, μία κατοικία που βρίσκεται κάτω από τη γέφυρα του ποταμού, στο χωριό Βρυσέλλα

Θεσπρωτία: «Ξεχείλισε» από την κακοκαιρία ο ποταμός Καλαμάς και «έπνιξε» αγροτικές εκτάσεις (φώτο-βίντεο)

Λόγω της έντονης βροχής «ξεχείλισε» ο ποταμός Καλαμάς στον κάμπο της Βρυσέλλας στη Θεσπρωτία, με αποτέλεσμα να «πνίξει» κυρίως αγροτικές εκτάσεις στους παραποτάμιους οικισμούς.

Στις εικόνες φαίνονται να έχουν βουλιάξει στο νερό του ποταμού χιλιάδες στρέμματα με καλλιέργειες τριφυλλιού, πορτοκαλιές, μανταρινιές και λεμονιές, στις οποίες δεν είχε ολοκληρωθεί η συγκομιδή.

Αποκλεισμένη είναι, μία κατοικία που βρίσκεται κάτω από τη γέφυρα του ποταμού, στο χωριό Βρυσέλλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται τέτοια προβλήματα, μετά από έντονη βροχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Καιρός – Θεσπρωτία: Ξεχείλισε ο ποταμός Καλαμάς και «έπνιξε» τον κάμπο
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.