ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θεσσαλία: Στη «μάχη» των απεγκλωβισμών όλο το βράδυ οι κομάντος της Ζ-ΜΑΚ (βίντεο)

Οι άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων συνεχίζουν τις προσπάθειές του να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο

Θεσσαλία: Στη «μάχη» των απεγκλωβισμών όλο το βράδυ οι κομάντος της Ζ-ΜΑΚ (βίντεο)

Οι Ένοπλες Δυνάμεις επιχειρούν στην Καρδίτσα και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία για τον απεγκλωβισμό ατόμων που δεν μπορούν να φύγουν από τα σπίτια τους μετά τις μεγάλες πλημμύρες.

Στην «μάχη» των απεγκλωβισμών έχει πέσει εδώ και μέρες η ειδική ομάδα των κομάντος, Ζ-ΜΑΚ που χθες το βράδυ επιχειρούσε στο χωριό Μαραθέα της Καρδίτσας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν απεγκλωβίσει 1.253 άτομα από την έναρξη των επιχειρήσεων. «Είμαστε παντού ημέρα και νύχτα», σχολιάζει το ΓΕΕΘΑ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στην ίδια περιοχή διασώθηκαν και δύο ανήλικοι από τον Στρατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.