ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσσαλονίκη: Δελφίνια εμφανίστηκαν στον Θερμαϊκό και εντυπωσίασαν (φωτο)

Δεκάδες πολίτες σταμάτησαν για να τα θαυμάσουν και να αιχμαλωτίσουν στα κινητά τους, την εικόνα τους

Θεσσαλονίκη: Δελφίνια εμφανίστηκαν στον Θερμαϊκό και εντυπωσίασαν (φωτο)

Δελφίνια εμφανίστηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης σήμερα νωρίς το πρωί.

Τα υπέροχα θηλαστικά προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα όταν εμφανίστηκαν στις 08:30, διανύοντας μέσα σε λίγα λεπτά τη θαλάσσια περιοχή από τον Λευκό Πύργο μέχρι το Μέγαρο Μουσικής.

Δεκάδες πολίτες σταμάτησαν για να τα θαυμάσουν και να αιχμαλωτίσουν στα κινητά τους, την εικόνα τους. Τα συμπαθή θηλαστικά με τη χαρακτηριστική ευφυΐα, έγιναν ορατά από όσους έκαναν τον πρωινό τους περίπατο κατά μήκος της Nέας παραλίας, από το πλακόστρωτο μέχρι και το Μέγαρο Μουσικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν ήταν η πρώτη φορά που δελφίνια έγιναν αντιληπτά από τον κόσμο στα νερά του Θερμαϊκού, καθώς εμφανίζονται ολοένα και περισσότερα, γεγονός που καταδεικνύει ότι η βιοποικιλότητα στον Κόλπο έχει αυξηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.