ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Οι άνεμοι ξήλωσαν καγκελόπορτα σχολείου – Καταπλακώθηκαν τρία ΙΧ (φωτο) 

Στο σημείο τοποθετήθηκε προστατευτική κορδέλα από την ΕΛ.ΑΣ.

Θεσσαλονίκη: Οι άνεμοι ξήλωσαν καγκελόπορτα σχολείου – Καταπλακώθηκαν τρία ΙΧ (φωτο) 

Η κακοκαιρία που έπληξε χθες τη χώρα μας προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Από την δύναμη των θυελλωδών ανέμων, ξεριζώθηκαν τουλάχιστον εννέα δέντρα, τα οποία προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στον χώρο του σχολείου. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Τhesstoday.gr, τα ξεριζωμένα δέντρα έχουν ξηλώσει μεγάλο τμήμα της καγκελόπορτας, ενώ η γη έχει ανοίξει.

Τα δέντρα καταπλάκωσαν και τρία ΙΧ αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στον χώρο του σχολείου, προκαλώντας ζημιές. Στο σημείο έχει τοποθετηθεί προστατευτική κορδέλα από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ η Πυροσβεστική επιχειρεί για την απομάκρυνσή τους.

Από τις πρωινές ώρες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 25 κλήσεις στην Κεντρική Μακεδονία με αιτήματα την απομάκρυνση δέντρων και αντικειμένων που ξεριζώθηκαν και μεταφέρθηκαν από τις ριπές του ανέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, η Πυροσβεστική δέχτηκε 15 κλήσεις, ενώ μέχρι τώρα έχει ενεργήσει σε 8 περιπτώσεις, στις περιοχές: Χαριλάου, Τούμπα, Περαία, Σουρωτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.