ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Τεράστια η ζημιά στο Basketball AirDome στη Θέρμη – Δε μπορεί να επισκευαστεί

Θα χρειαστεί να αντικατασταθεί

Θεσσαλονίκη: Τεράστια η ζημιά στο Basketball AirDome στη Θέρμη – Δε μπορεί να επισκευαστεί

Το Basketball AirDome στη Θέρμη, δεν έπαθε απλώς ζημιές από τον δυνατό αέρα της κακοκαιρίας στη Θεσσαλονίκη αλλά κάποιο μέρος του δε μπορεί να επισκευαστεί κι έτσι θα αντικατασταθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με το thestival, μέχρι και τριάντα λεπτά πριν «ξηλωθεί» το σκέπαστρο του αθλητικού χώρου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στο χώρο υπήρχαν γονείς και παιδιά που αθλούνταν.

«Στις 14:15 άκουσα έναν τριγμό στη βάση του στεγάστρου. Πήρα το παιδί μου και φύγαμε. Φυσούσε αρκετά και πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη ότι μπορεί ο αέρας να ξηλώσει το σκέπαστρο» δήλωσε στο thestival.gr πατέρας που πηγαίνει συχνά στο Basketball Airdome για την προπόνηση του γιου του.

Όπως είπε ένας εκ των ιδιοκτητών του χώρου: «Λίγο πιο πριν είχαν τελειώσει οι προπονήσεις αλλά επειδή υπάρχει ο μετεωρολογικός σταθμός, μας ειδοποίησε ότι οι άνεμοι αυξάνονται ακόμα περισσότερο και μπορέσαμε να ακυρώσουμε όλα τα υπόλοιπα για να υπάρχει ασφάλεια από τον κόσμο…»

Όσο για τη ζημιά που έπαθε το γήπεδο, ο ίδιος είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν επισκευάζεται αυτό δυστυχώς, έτσι όπως το βλέπουμε. Λόγω του αέρα δε μπορούμε να πάμε ακόμα πάνω στο μπαλόνι αλλά 99% θα βάλουμε καινούριο, θα το αντικαταστήσουμε»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.