ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το «τερμάτισαν» στη Νάξο: Έβαλαν ξανά τις ξαπλώστρες στις παραλίες μέσα στη νύχτα μετά τους ελέγχους

Δείχνουν ότι το «κίνημα της πετσέτας» και οι έλεγχοι δεν τους πτοούν

Το «τερμάτισαν» στη Νάξο: Έβαλαν ξανά τις ξαπλώστρες στις παραλίες μέσα στη νύχτα μετά τους ελέγχους

Η Νάξος δεν φαίνεται να «πτοείται» από το «κίνημα της πετσέτας» καθώς λίγο μετά τους ελέγχους που έγιναν σε παραλίες, κάποιοι έβαλαν ξανά τις ξαπλώστρες στις παλιές τους θέσεις.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στη σελίδα της ομάδας «Σώστε τις παραλίες της Νάξου», κάποιοι επιτήδειοι και απτόητοι από τους ελέγχους που έγιναν και φυσικά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το Κίνημα της Πετσέτας, έβαλαν ξανά σε ακτές στην Αγία Άννα, Πλάκα, Άγιο Γεώργιο και Άγιο Προκόπιο τις ξαπλώστρες που είχαν… ξηλώσει.

Η Γεωργία Παπαδοπούλου, σταθερή επισκέπτρια του νησιού ανέφερε: «Χθες το βράδυ, περίπου στη μία τα ξημερώματα κάναμε βόλτα στην παραλία της Πλάκας και βλέπαμε κόσμο με τρυπάνια να βιδώνει στη θέση τους ομπρέλες. Με το φως του ήλιου οι εργασίες συνεχίζονταν κανονικά».

Η Ελένη Ανδριανοπούλου, μέλος του κινήματος για ελεύθερες παραλίες στο νησί είπε από την πλευρά της: «Όπως αποχωρούσαν από κάποια παραλία οι υπάλληλοι της κτηματικής, τα beach bar ξεκινούσαν και έστηναν ξανά τα πάντα»

Κινητοποιήσεις και στη Θάσο – Νέες παρεμβάσεις στη Χαλκιδική

Το Κίνημα της Πετσέτας προκάλεσε κινητοποιήσεις πολιτών και στη Θάσο και χθες (9.8.2023) έγινε διαμαρτυρία πολιτών σε παραλία των Μαριών η οποία φέρεται να έχει καταληφθεί εξολοκλήρου από ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Νέες κινητοποιήσεις έγιναν χθες και στη Χαλκιδική, ενώ διαμαρτυρίες έχουν προγραμματιστεί και για το Σάββατο 12 Αυγούστου.

Σαρωτικοί έλεγχοι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ, τo «Κίνημα της πετσέτας» έχει πυροδοτήσει σαρωτικούς ελέγχους στις παραλίες. Έλεγχοι σε 918 ιδιώτες και επιχειρήσεις τουριστικής εκμετάλλευσης του αιγιαλού, από τους οποίους διαπιστώθηκαν 336 παραβάσεις, πραγματοποιήθηκαν από τις 21 Ιουλίου μέχρι προχθές (8.8.2023) από τις κατά τόπους Κτηματικές Υπηρεσίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.