ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το timelapse βίντεο του meteo από τη μεταφορά της αφρικανικής σκόνης πάνω από την Αθήνα

Οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει ότι μέσα στον Μάιο θα υπάρξουν νέα επεισόδια μεταφοράς σκόνης

Το timelapse βίντεο του meteo από τη μεταφορά της αφρικανικής σκόνης πάνω από την Αθήνα

Το Meteo ανήρτησε ένα timelapse βίντεο στο οποίο δείχνει τη μεταφορά της αφρικανικής σκόνης πάνω από τον Αττικό Ουρανό από την Τρίτη 23 Απριλίου μέχρι την Τετάρτη 24.

Παρουσιάζεται ένα timelapse από τις κάμερες του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πεντέλη κατά τη διάρκεια του ισχυρού επεισοδίου μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης ή όπως ονομάστηκε Minerva Red.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει ότι μέσα στον Μάιο θα υπάρξουν νέα επεισόδια μεταφοράς σκόνης ενώ εκείνο της Τρίτης ήταν από τα σπάνια που συμβαίνουν στη χώρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.