ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τρόμος σε παραλία της Κολομβίας – Βίντεο δείχνει τη στιγμή που μητέρα δύο παιδιών σκοτώνεται από κεραυνό

Η άτυχη γυναίκα πέθανε επί τόπου από ανακοπή

Τρόμος σε παραλία της Κολομβίας – Βίντεο δείχνει τη στιγμή που μητέρα δύο παιδιών σκοτώνεται από κεραυνό

Μια μητέρα δύο παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο όταν τη χτύπησε κεραυνός σε παραλία της Κολομβίας όπου είχε πάει οικογενειακώς για μπάνιο.

Η άτυχη Froilanis Maireth Rivas Román μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έπεσε στο έδαφος όταν τη χτύπησε ο κεραυνός. Η τρομακτική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο.

Η 34χρονη γυναίκα εθεάθη να περπατά κατά μήκος της ακτογραμμής με τα πλάνα να δείχνουν μια μεγάλη αστραπή να εκτείνεται από τον ουρανό και να την χτυπά.

Δίπλα της ήταν ένας αστυνομικός ο οποίος φαίνεται σοκαρισμένος από τον ήχο του κεραυνού χωρίς να έχει δει τη γυναίκα. Ένας άλλος παραθεριστής πέφτει στην άμμο σε κατάσταση σοκ και στη συνέχεια τρέχει για τη γυναίκα η οποία πέθανε επί τόπου από ηλεκτροπληξία.

Δείτε τη στιγμή που η γυναίκα πέφτει νεκρή από τον κεραυνό

Σύμφωνα με τις αρχές, πέθανε από ανακοπή, όταν χτυπήθηκε από τον κεραυνό.

Η Román επισκεπτόταν την παραλία Boquilla στην Κολομβία με μέλη της οικογένειάς της. Η Froilanis αφήνει πίσω της έναν γιο και μια κόρη και μοιραζόταν συχνά αναρτήσεις με τα δύο της παιδιά στο Facebook. Είχε επίσης τη δική της εταιρεία ρούχων στο Instagram.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, οι πιθανότητες να χτυπηθεί κάποιος από κεραυνό είναι μία στο ένα εκατομμύριο, ωστόσο σχεδόν το 90% των θυμάτων επιβιώνει.

Στην Κολομβία υπάρχει μεγάλος αριθμός θανάτων από κεραυνούς λόγω των καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με το Βιομηχανικό Πανεπιστήμιο του Σανταντέρ, ο μεγάλος αριθμός βουνών και οι ανοικτές πεδιάδες της χώρας την καθιστούν επιρρεπή σε ηλεκτρικές εκκενώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πανεπιστήμιο ανέφερε: «Οι κίνδυνοι που προκαλούνται από την έκρηξη της βροχόπτωσης είναι πολύ μεγάλες. Η Κολομβία είναι η περιοχή με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα κεραυνών στον κόσμο, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό των θανάτων και των τραυματισμών εξαιτίας του φαινομένου αυτού, ιδίως στις αγροτικές περιοχές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.