ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βελεστίνο: Στο «φως» φωτογραφία λίγο μετά την επίθεση που δέχτηκε 13χρονη από αδέσποτο – Της έσκισε όλο το παντελόνι

Οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα και χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή

Βελεστίνο: Στο «φως» φωτογραφία λίγο μετά την επίθεση που δέχτηκε 13χρονη από αδέσποτο – Της έσκισε όλο το παντελόνι

Να ξεπεράσει τον τρόμο που πήρε προσπαθεί ένα 13χρονο κορίτσι στο Βελεστίνο, το οποίο βρέθηκε από την μια στιγμή στην άλλη στα δόντια αδέσποτου σκύλου.

Η μαθήτρια μόλις είχε τελειώσει το μάθημά της στο φροντιστήριο και επέστρεφε στο σπίτι της, όταν σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο.

Η έφηβη πανικοβλήθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο σκύλος την πέταξε κάτω και άρχισε να τη δαγκώνει στο γόνατο προκαλώντας της μεγάλη πληγή. Τα κλάματα του κοριτσιού άκουσαν περίοικοι που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Το αγριεμένο σκυλί εξαφανίστηκε, ενώ η 13χρονη μαθήτρια «έτρεμε σαν το ψάρι». Με μισοσκισμένα ρούχα μεταφέρθηκε αμέσως από τον πατέρα της στο Κέντρο Υγείας του Βελεστίνου, ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα και χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα της στο taxydromos.gr, το θέμα με την επιθετικότητα των αδέσποτων τείνει να γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνο. Ο πατέρας της 13χρονης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου και κατήγγειλε το περιστατικό, ζητώντας να καταγραφεί η αναφορά του στο βιβλίο συμβάντων.

«Το παιδί μας είναι κατατρομαγμένο. Είναι ένα θαρραλέο παιδί που κυκλοφορεί μόνο του για να πάει στο φροντιστήριο και από την ώρα που έγινε αυτό φοβάται να βγει έξω. Το σκυλί που της επιτέθηκε ήταν αγριεμένο. Ευτυχώς που δεν υπήρξε σοβαρότερος τραυματισμός να τρέχουμε και να μην φτάνουμε», επισήμανε χαρακτηριστικά η μητέρα, εκφράζοντας τη δυσφορία της, διότι το πρόβλημα με τα αδέσποτα στην περιοχή του Βελεστίνου έχει μετατραπεί πλέον σε «μάστιγα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιθέσεις σε μικρούς και μεγάλους είναι συχνές, δίχως την ίδια στιγμή να λαμβάνονται μέτρα από τον δήμο προκειμένου να περιοριστούν οι αγέλες, που έχουν καταστεί «φόβος και τρόμος» στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.