ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Χιόνισε σε Σέρρες, Κόνιτσα, Ζαγόρι και Μέτσοβο – Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας

Τους 40 πόντους έφτασε το χιόνι στις Σέρρες

Χιόνισε σε Σέρρες, Κόνιτσα, Ζαγόρι και Μέτσοβο – Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας

Στα λευκά ντύθηκε μεγάλο μέρος του Νομού Ιωαννίνων και κυρίως περιοχές της Κόνιτσας, του Ζαγορίου και του Μετσόβου, με τη χιονόπτωση να συνεχίζεται και την Περιφέρεια Ηπείρου βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων.

Οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου έχουν ενεργοποιήσει 14 μηχανήματα για τον αποχιονισμό, ενώ οι υπηρεσίες των Δήμων βρίσκονται επίσης σε ετοιμότητα για να παράσχουν βοήθεια όπου απαιτείται.

Οι περιοχές της Κόνιτσας, του Ζαγορίου και του Μετσόβου είναι εντυπωσιακά ντυμένες στα λευκά, καθώς η χιονόπτωση συνεχίζεται κατά διαστήματα σε διάφορες περιοχές. Για όσους πρόκειται να ταξιδέψουν προς αυτές τις περιοχές, συνιστάται να είναι προετοιμασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματά τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.

Στα «λευκά» έχουν ντυθεί και η Άνω Βροντού και ο Λαϊλιάς στις Σέρρες, καθώς η χιονόπτωση που ξεκίνησε χθες το βράδυ συνεχίζεται, χωρίς βέβαια την ίδια ένταση και αυτήν την ώρα.

Το ύψος του χιονιού έχει φτάσει τους σαράντα πόντους, ενώ πριν από λίγη ώρα, ξέσπασε χιονοθύελλα. Εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και του Δήμου Σερρών από νωρίς το πρωί καθαρίζουν από το χιόνι τους δρόμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ η κίνηση των οχημάτων γίνεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.