ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χίος: Υδροστρόβιλος σάρωσε το Βροντάδο – Κατέστρεψε μύλους και βάρκες (Βίντεο)

Χαρακτηριστικό της έντασής του είναι το ότι κατάφερε να αναποδογυρίσει μεγάλους κάδους απορριμμάτων

Χίος: Υδροστρόβιλος σάρωσε το Βροντάδο – Κατέστρεψε μύλους και βάρκες (Βίντεο)

Ένας υδροστρόβιλος ήταν αρκετός για να δημιουργήσει σημαντικές ζημιές στην περιοχή των τριών μύλων του Βροντάδου στη Χίο.

Ο υδροστρόβιλος, στα λίγα δευτερόλεπτα που διήρκησε κατάφερε να καταστρέψει έναν από τους παραδοσιακούς μύλους που είχαν επισκευαστεί ενώ προκάλεσε ζημιές σε βάρκες που βρίσκονταν στη στεριά.

Χαρακτηριστικό της έντασής του είναι το ότι κατάφερε να αναποδογυρίσει μεγάλους κάδους απορριμμάτων και να τους πετάξει αρκετά μέτρα μακρύτερα από το σημείο όπου βρίσκονταν.

Τη στιγμή που ο υδροστρόβιλος «χτυπά» τους 3 μύλους του Βροντάδου, κατέγραψαν κάμερες από κλειστά συστήματα παρακολούθησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτά φαίνεται η μανία με την οποία ο υδροστρόβιλος καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του, σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, πριν εξασθενίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.