ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ινδονησία: Τεράστιος πύθωνας κατάπιε 54χρονη – Βρήκαν το κατακρεουργημένο σώμα της στο στομάχι του (βίντεο)

Η πλήρης πέψη ενός γεύματος αυτού του μεγέθους μπορεί να πάρει εβδομάδες για ένα φίδι

Ινδονησία: Τεράστιος πύθωνας κατάπιε 54χρονη – Βρήκαν το κατακρεουργημένο σώμα της στο στομάχι του (βίντεο)

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ινδονησία, καθώς μια 54χρονη η οποία εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (21/10) σε δασική περιοχή κοντά στο σπίτι της οικογένειάς της στην επαρχία Jambi, βρέθηκε στο… στομάχι ενός πύθωνα.

Οι ντόπιοι έστειλαν ομάδες αναζήτησης και δύο ημέρες αργότερα βρήκαν ένα τεράστιο φίδι σε ένα ξέφωτο του δάσους με πρησμένο στομάχι.

Όταν το άνοιξαν ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα: Βρήκαν το κατακρεουργημένο σώμα της γυναίκας μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το φίδι θα χρησιμοποίησε πρώτα τους κυνόδοντές του, οι οποίοι έχουν γωνία προς τα πίσω για να παρέχουν μεγαλύτερη πρόσφυση και έτσι κατάφερε να καθηλώσει την Τζάρα στη θέση της.

Στη συνέχεια θα τυλίχτηκε γύρω της όσο το δυνατόν γρηγορότερα χρησιμοποιώντας το ισχυρό του σώμα και θα τη έσφιγγε αργά μέχρι να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Πιθανότατα, αφού κατάλαβε ότι η γυναίκα έπαθε ασφυξία, εξάρθρωσε το σαγόνι του και θα την κατάπινε ολόκληρη.

Δείτε το βίντεο

Η πλήρης πέψη ενός γεύματος αυτού του μεγέθους μπορεί να πάρει εβδομάδες για ένα φίδι.

Έτσι όταν οι ντόπιο άνοιξαν τη κοιλιά του φιδιού παρατήρησαν ότι το σώμα της Τζάρα φαινόταν σε μεγάλο βαθμό άθικτο, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε συγκλονισμένος: «Το θύμα δεν επέστρεψε στο σπίτι αφού αποχαιρέτησε την οικογένειά της για να πάει στον κήπο να μαζέψει καουτσούκ από τα δέντρα την Παρασκευή. Η οικογένειά της ανέφερε τότε την εξαφάνισή της στις τοπικές αρχές και έκτοτε διεξάγεται έρευνα. Οι κάτοικοι σκότωσαν το φίδι και τεμάχισαν το στομάχι του. Όλοι έμειναν έκπληκτοι. Αποδείχθηκε ότι η γυναίκα που αναζητούσαμε βρισκόταν στο στομάχι του φιδιού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.