ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ινδονησία: Βρέθηκαν άλλοι 8 νεκροί – Στους 318 ο απολογισμός από τον σεισμό της Δευτέρας

Τραυματίστηκαν 7.729 κάτοικοι της Κιαντζούρ και καταστράφηκαν 58.049 σπίτια - Άστεγοι 73.693 άνθρωποι

Ινδονησία: Βρέθηκαν άλλοι 8 νεκροί – Στους 318 ο απολογισμός από τον σεισμό της Δευτέρας

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες Σάββατο η εθνική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών, άλλοι οκτώ άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί στην επαρχία της Δυτικής Ιάβας στην Ινδονησία, ανεβάζοντας σε 318 τον απολογισμό των θυμάτων του σεισμού – μεγέθους 5,6 βαθμών – που έπληξε την περιοχή την περασμένη Δευτέρα.

Από το χτύπημα του Εγκέλαδου τραυματίστηκαν 7.729 κάτοικοι της Κιαντζούρ, μιας από τις πόλεις που επλήγησαν περισσότερο, ενώ καταστράφηκαν 58.049 σπίτια με αποτέλεσμα να μείνουν άστεγοι 73.693 άνθρωποι, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό των αρχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης δυσχέραναν οι καιρικές συνθήκες, αφού τις προηγούμενες ώρες σημειώθηκαν ισχυρές βροχοπτώσεις. Μάλιστα, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι οι βροχές στην περιοχή θα συνεχιστούν το επόμενο τριήμερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.