ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: 42χρονη αγόρασε σπίτι και ανακάλυψε δέκα φίδια μέσα στους τοίχους (βίντεο)

Τα φίδια ήταν τεράστια και είχαν κουλουριαστεί μέσα στους τοίχους

ΗΠΑ: 42χρονη αγόρασε σπίτι και ανακάλυψε δέκα φίδια μέσα στους τοίχους (βίντεο)

Σκηνικό από ταινία τρόμου έζησε μια γυναίκα στο Κολοράντο των ΗΠΑ, όταν έκανε μια φρικιαστική ανακάλυψη στο σπίτι που είχε αγοράσει.

Η 42χρονη Amber Hall έκανε το όνειρό της πραγματικότητα όταν πήρε τα κλειδιά του νέου σπιτιού που είχε αγοράσει στο Κολοράντο. Γρήγο

ρα όμως το όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν ανακάλυψε ότι μέσα στους τοίχους υπήρχαν φωλιές φιδιών.

«Προσπαθούσα να ξεπακετάρω και ο σκύλος μου άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Πήγα να δω τι κοιτούσε. Νόμιζα ότι ήταν αράχνη ή κάτι παρόμοιο μέσα σε δύο τρύπες που είχε ο τοίχος. Τότε είδα να βγαίνουν φίδια και με έπιασε πανικός», διηγήθηκε η 42χρονη.

Τα φίδια ήταν τεράστια και είχαν κουλουριαστεί μέσα στους τοίχους. Συνολικά η Amber εντόπισε 10 μεγάλα φίδια, αλλά ισχυρίζεται ότι είναι πολύ πιθανό να κρύβονται κι άλλα μέσα στους τοίχους

«Δεν μπορώ να ξεπακετάρω τίποτα από τα πράγματά μου γιατί φοβάμαι ότι μπορεί μέσα στις κούτες να έχουν μπει τα φίδια», είπε η 42χρονη η οποία θα πρέπει να ξοδέψει 1.000 δολάρια για να φέρει ειδικό συνεργείο που θα απομακρύνει τα φίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.