ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Γιγάντιος πύθωνας κυκλοφορούσε ελεύθερος για μήνες – Τον είχαν χάσει σε διάρρηξη αυτοκινήτου (φωτο)

Ο αλμπίνο πύθωνας αγνοείτο από το καλοκαίρι

ΗΠΑ: Γιγάντιος πύθωνας κυκλοφορούσε ελεύθερος για μήνες – Τον είχαν χάσει σε διάρρηξη αυτοκινήτου (φωτο)

Μετά από μήνες περιπλάνησης σε γειτονιά του Τέξας και κατατρομοκράτησης των περιοίκων, ένας πύθωνας 4,8 μέτρων επέστρεψε στο ιδιοκτήτη του.

Πριν από λίγες ημέρες, το Κέντρο Ζώων του Όστιν έλαβε κλήση για ένα «τεράστιο πύθωνα» που οι κάτοικοι είχαν παγιδεύσει σε γκαράζ. Αποδείχτηκε πως ήταν ο αλμπίνο πύθωνας που αγνοείτο από το καλοκαίρι.

Άνθρωπος του κέντρου περίθαλψης άγριων ζώων πήγε στο σημείο για να εξετάσει το ερπετό που πιάστηκε με σχετική ευκολία λόγω της ληθαργικής κατάστασής του από τις χαμηλές θερμοκρασίες που σαρώνουν τις ΗΠΑ.


Όπως του είπαν οι άνθρωποι που τον εντόπισαν, τον έβλεπαν κατά διαστήματα στην περιοχή από τον περασμένο Ιούλιο.

Το καταφύγιο φιλοξένησε το φίδι για μία νύχτα και ζήτησε από τον ζωολογικό κήπο του Όστιν να το αναλάβει. Ωστόσο, σε μια απρόσμενη ανατροπή, κάποιοι από τους υπαλλήλους του καταφυγίου θυμήθηκαν μια ανάρτηση για αγνοούμενο αλμπίνο πύθωνα προ μηνών.

Ένας πρώην υπάλληλος του κέντρου κατάφερε να θυμηθεί μια ανάρτηση στο Nextdoor, μια εφαρμογή όπου επικοινωνούν οι περίοικοι μεταξύ τους. Κάπως έτσι βρήκαν τα ίχνη του ιδιοκτήτη του Σνόου ο οποίος, όπως τους εξήγησε, είχε ταξιδέψει από το Ντάλας στο Όστιν με τον Σνόου μαζί του. Άφησε το φίδι στο αυτοκίνητο, το οποίο ωστόσο παραβιάστηκε και η τσάντα με το ερπετό εκλάπη.

«Θα θέλαμε να δούμε το βλέμμα του διαρρήκτη όταν την άνοιξε» ανέφερε στην ανάρτησή του στο Austin Animal Center.

Ο ιδιοκτήτης του Σνόου επέστρεψε στο Όστιν, περίπου 300 χλμ από το Ντάλας, και παρέλαβε το κατοικίδιό του, που αποκαλεί «μεγάλο, ευγενή γίγαντα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.