ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Η στιγμή που φάλαινα πηδά έξω από νερό και χτυπά σκάφος στη Μασαχουσέτη (βίντεο)

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής στην περιοχή White Horse Beach στο Πλύμουθ

ΗΠΑ: Η στιγμή που φάλαινα πηδά έξω από νερό και χτυπά σκάφος στη Μασαχουσέτη (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που απεικονίζει τη στιγμή που μια φάλαινα πηδάει έξω από το νερό και χτυπάει ένα μικρό σκάφος ανοιχτά της ακτής της Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ.

Στο κλιπ που μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ το ογκώδες θαλάσσιο θηλαστικό, που φαίνεται να είναι μια μεγάπτερη φάλαινα, αναδύεται από τη θάλασσα και προσγειώνεται στο σκάφος μήκους 5-6 μέτρων, προτού βρεθεί ξανά στο νερό.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής στην περιοχή White Horse Beach στο Πλύμουθ, σύμφωνα με αξιωματούχους της πόλης.

«Ήταν τρελό», είπε στο NBC Boston περιγράφοντας την σκηνή ο Ράιντερ Πάρκχερστ, αυτόπτης μάρτυρας.

«Ο τύπος στη βάρκα βρέθηκε απλά στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, αυτό είναι όλο. Πετάγεται έξω και “μπαμ”… καρφώθηκε κατευθείαν στην πλώρη… Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα ότι το σκάφος δεν είχε βυθιστεί».

Σύμφωνα με το NBC News, από τη σύγκρουση της φάλαινας με το μικρό σκάφος δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός στον χειριστή του, αλλά ούτε και κάποια σοβαρή ζημιά που να απειλεί την αξιοπλοΐα του. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν η μεγάπτερη φάλαινα υπέστη κάποιον τραυματισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τοπικές Αρχές αλιείας εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία συνιστούν στους χειριστές ταχυπλόων και τους αλιείς να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τις φάλαινες προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά αυτές τις ημέρες, που η κίνηση των σκαφών είναι αυξημένη στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.