ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Κυνηγός έπιασε τεράστιο κροκόδειλο 400 κιλών: «Ήταν σαν δεινόσαυρος» (βίντεο)

Πρόκειται για τον δεύτερο μεγαλύτερο κροκόδειλο του είδους του

ΗΠΑ: Κυνηγός έπιασε τεράστιο κροκόδειλο 400 κιλών: «Ήταν σαν δεινόσαυρος» (βίντεο)

Σοκαρισμένος έμεινε ένας κυνηγός στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν μαζί με δύο φίλους του βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα κροκόδειλο τεραστίων διαστάσεων.

Πρόκειται για τον δεύτερο μεγαλύτερο κροκόδειλο του είδους του, που έχει εμφανιστεί στην πολιτεία Sunshine, μήκους 4 μέτρων και βάρους πάνω από 400 κιλά.

Και συνέχισε: «Έπρεπε να κινηθούμε έξυπνα και με ασφάλεια. Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να στρίψει το κεφάλι του και να μας βάλει σε μπελάδες. Έπρεπε να τον μεταφέρουμε με ασφάλεια. Ευτυχώς είχα μαζί μου τους κατάλληλους ανθρώπους».

Αυτός είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κροκόδειλος που έχει πιαστεί στη Φλόριντα, μετά από έναν που ζύγιζε 450 κιλά. Ο μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί, εντοπίστηκε στην Αλαμπάμα το 2014 και είχε βάρος 460 κιλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.