ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισπανία: Ταύρος στη Βαλένθια πήδηξε στο κενό από ύψος σχεδόν 15 μέτρων (βίντεο)

Το περιστατικό οδήγησε στην αναστολή των εορτασμών

Ισπανία: Ταύρος στη Βαλένθια πήδηξε στο κενό από ύψος σχεδόν 15 μέτρων (βίντεο)

Τα χέρια ψηλά, σηκώνουν κτηνίατροι στην Ισπανία, καθώς δεν μπορούν να σώσουν έναν άτυχο ταύρο, ο οποίος στη διάρκεια των εκδηλώσεων στην Βαλένθια, πήδηξε στο κενό από ύψος σχεδόν 15 μέτρων.

Ο Vicioso όπως τον αποκαλούσαν, υπέστη ανίατα τραύματα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ «Bou de les Penyes» στον δήμο Ontinyent της Βαλένθια το Σάββατο.

Το επιβλητικό ζώο βάρους 580 κιλών, όπως ανέφεραν και οι γιατροί, δεν ήταν σε θέση να ξεπεράσει τα τραύματα που υπέστη.

Δραματικά πλάνα δείχνουν τον ταύρο να πηδά από ύψος 10 μέτρων στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το πλήθος, καθώς είδε ως διαφυγή ένα σχετικά χαμηλό τοιχίο το οποίο όμως οδηγούσε δυστυχώς σε έναν ποταμό στην κοίτη του οποίου υπήρχαν σκληρές επιφάνειες.

Ο Vicioso ήταν ο δεύτερος ταύρος που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της τέταρτης ημέρας των εορτασμών ταυρομαχίας και τρεξίματος.

Το περιστατικό οδήγησε στην αναστολή των εορτασμών

Όλα κυλούσαν κανονικά μέχρι που το ζώο γλίστρησε από το σχοινί του και έτρεξε κατά μήκος του δρόμου με μεγάλη ταχύτητα.

«Πρόκειται για απροσδόκητα ατυχήματα», είπαν οι ιδιοκτήτες του Vicioso. «Με γενναίους ταύρους, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσουν ή πώς θα συμπεριφερθούν. Σε αυτή την περίπτωση υπήρχε ένας χαμηλός τοίχος, και βγήκε πολύ δυνατά. Είναι ξεκάθαρο ότι το έβλεπε ως άνοιγμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό του Σαββάτου οδήγησε σε αναστολή των εορτασμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.