ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα καύσωνα τις επόμενες ημέρες – Θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα καύσωνα τις επόμενες ημέρες – Θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Νέος ισχυρός καύσωνας αναμένεται να σαρώσει τη χώρα μας, την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου.

Ο νέος καύσωνας θα κάνει την εμφάνιση του στα μέσα της εβδομάδας, όπως φαίνεται και από τον πίνακα που ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος.

Από την Τετάρτη (28/07) περιμένουμε 38άρια, ενώ άκρως… καυτό θα είναι το Σαββατοκύριακο, καθώς ο Αύγουστος θα φέρει μαζί του τα 40άρια. Μάλιστα, σε πολλές περιοχές της χώρες η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

“Στη δίνη παρατεταμένης αφρικανικής ζέστης εισέρχεται η χώρα!!!
Προσοχή στα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας!
– να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να αποφευχθούν προβλήματα υγείας, όπως θερμική εξάντληση και θερμοπληξία, που μπορεί να προκληθούν εξαιτίας των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν
– Ιδιαίτερη μέριμνα συνιστάται για τα μωρά και τα μικρά παιδιά, καθώς και τους ηλικιωμένους και τους πάσχοντες από χρόνια νοσήματα για την προστασία τους από τις υψηλές θερμοκρασίες
– Δεν αφήνουμε ποτέ τα ζωάκια μας μέσα σε αυτοκίνητο, έστω κι αν επιστρέψουμε σε 2 λεπτά καθώς αυτό πολύ γρήγορα θα έχει μετατραπεί σε φούρνο. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι ένα ανοιχτό παράθυρο ή ένα σκίαστρο στο τζάμι προστατεύει το ζώο από τις συνέπειες της ζέστης”
, έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.